ISO 23776:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٩ يوليو ٢٠٢١

Meat and meat products — Determination of total phosphorous content

ملفات الوثيقة ISO 23776:2021

الإنجليزية 18 صفحات
الإصدار الحالي
43.57 BHD

مجال الوثيقة ISO 23776:2021

This document specifies three methods for the determination of the total phosphorous content of all kinds of meat and meat products, including poultry and livestock:

  • the inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP-OES) method;
  • the spectrometric method;
  • the gravimetric method.

For the ICP-OES method, the limit of detection (LOD) is 1,0 mg/kg and the limit of quantification (LOQ) is 3,0 mg/kg if the mass of the test portion is 0,5 g and the constant volume is 50 ml.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 4211-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Furniture — Tests for surface finishes — Part 1: Assessment of resistance to cold liquids
ISO 11843-7:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Capability of detection — Part 7: Methodology based on stochastic properties of instrumental noise
ISO 18750:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Local dynamic map
ISO 4076:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Polyphenylsulfone (PPSU) — Effect of time and temperature on expected strength